diumenge, 14 de desembre del 2014

Dades 14 de desembre de 2014

Avui hem tingut un dia força ennuvolat, tot i que amb algunes clarianes entre mig mati i primera hora de la tarda, i fins i tot s'ha escapat alguna gota, molt poca cosa i que no ha arribat ni a mullar el terra. La propera nit i matinada la pertorbació s'apropa una mica més, i començarà a ploure amb una mica més de ganes pel sud, avançant cap al nord, i demà podria ploure a bona part del país, si bé amb poca intensitat tret de les zones de més al sud. A les nostres contrades la pluja serà minsa, i difícilment es superin els 5 litres. A partir de dimarts tot plegat se'n va i l'anticicló atlàntic s'anirà imposant, amb sol, boires matinals i temperatures contrastades: molt suaus de dia i una mica fredes de nit. Ara com ara no es veuen canvis de temps importants a la vista.
 
Les temperatures màximes s'han mogut entre els 10 i 14ºC, i les mínimes entre els 0 i 7ºC, amb inversió tèrmica molt marcada. El vent ha bufat fluix de SE, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    11,3ºC
T. Mínima:      4,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    14,0ºC
T. Mínima:      2,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    12,1ºC
T. Mínima:       3,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,4ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    12,4ºC
T. Mínima:       0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    13,8ºC
T. Mínima:      5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   11,2ºC
T. Mínima:     6,6ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats: rosada, pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada