dimecres, 17 de desembre del 2014

Dades 17 de desembre de 2014

El dia s'ha caracteritzat per la nuvolositat molt abundant tot el dia, amb alguns bancs de boira esporàdics i algunes clarianes. Ens acaba de creuar un front càlid que viatja de nord-oest a sud-est i que tant sols ha deixat algunes pluges febles al Pirineu. Aquest front s'anirà  allunyant de cara a la nit i matinada, i demà hi haurà un dia més assolellat arreu, tot i que novament amb boires extenses a l'interior, la majoria d'elles matinals o que persistiran fins a migdia. La temperatura serà suau als llocs amb domini del sol, i una mica freda als llocs on domini la boira. De cara al que resta de setmana, i principis de la propera com a mínim, l'anticicló ens agafarà de ple, amb sol i boires cada cop més persistents a les planes interiors.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 4 i 11ºC, i les mínimes entre els 1 i 4ºC, amb vent fluix de mestral, humitat elevada i visibilitat més aviat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     6,7ºC
T. Mínima:      3,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:     4,3ºC
T. Mínima:      0,9ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      7,5ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,0ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:       3,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     9,3ºC
T. Mínima:      4,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    7,2ºC
T. Mínima:     4,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada, boirina, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada