dimecres, 3 de desembre del 2014

Dades 3 de desembre de 2014

La jornada ha començat dominada per les boires i núvols baixos a nombrosos indrets, boires que han durat fins a mig matí o migdia en alguns casos, i que a la tarda han continuat com a boires altes amb clarianes. La propera nit augmentaran els núvols des del sud i l'est com a conseqüència d'una pertorbació que demà ens portarà alguns ruixats, no sembla que hagin de ser massa importants i sobretot més importants cap al sud, les temperatures seran força fredes de dia. De cara al cap de setmana aquesta pertorbació s'allunya, i les temperatures seran més fredes, amb les primeres gelades més o menys generals a l'interior. I de cara a la setmana vinent, sembla que tindrem anticicló garantit per força dies.

Les temperatures avui han estat força fredes, amb màximes entre els 5-7 a les zones afectades per boira, i els 8-12ºC a les zones sense boira. Les mínimes s'han mogut entre els 1 i 3ºC. El vent ha bufat fluix de mestral, la humitat ha estat elevada i la visibilitat ha estat regular o dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     5,8ºC
T. Mínima:      2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    5,3ºC
T. Mínima:     1,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     5,6ºC
T. Mínima:      2,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      5,3ºC
T. Mínima:       1,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    12,0ºC
T. Mínima:       1,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     7,2ºC
T. Mínima:      1,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    6,4ºC
T. Mínima:     2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada