dijous, 4 de desembre del 2014

Dades 4 de desembre de 2014

Avui hem tingut tot el dia el cel tapat i amb pluges febles en general, moderades a estones i amb boires molt freqüents degut a la humitat tant elevada. Estem sota la influència d'una pertorbació no molt activa, però que la tindrem a prop fins la nit, moment en que començarà a marxar cap a l'est. Demà al matí el temps ja serà més estable, i les boires seran extenses arreu, localment persistents almenys fins a migdia. El vent bufarà de mestral moderat i la temperatura serà més freda, plenament hivernal. El cap de setmana tindrem temps estable, amb domini del sol o boires matinals,vent de mestral no massa fort i ambient força fred, amb glaçades matinals. Sembla que la tònica de temps estable amb ambient moderadament fred podria durar uns quants dies més, pel cap baix.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 4 i 8ºC, i les mínimes entre els 2 i 6ºC, amb vent fluix de mestral, mala visibilitat i humitat molt elevada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:     4,3ºC
T. Mínima:      3,3ºC
Precipitació:  5,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    5,4ºC
T. Mínima:     3,0ºC
Precipitació: 0,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     7,7ºC
T. Mínima:      4,0ºC
Precipitació:   0,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      3,8ºC
T. Mínima:       2,5ºC
Precipitació:   6,6 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     7,0ºC
T. Mínima:      6,2ºC
Precipitació:  5,7 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     4,9ºC
T. Mínima:      3,9ºC
Precipitació:  4,5 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:    4,7ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació:  9,8 mm
Fenòmens observats: pluja, boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada