diumenge, 9 de febrer del 2014

Fotografies de la setmana (3 al 9 de febrer de 2014)

Dilluns 3 de febrer: el dia va ser mig ennuvolat de núvols mitjos pel pas d'un front que va deixar algunes gotes i febles pluges. Imatge a la tarda des del Vallès amb cel variable:
Dimarts 4 de febrer: imatge des de Calaf mirant cap al nord a primera hora de la tarda, en un dia en conjunt estable i amb bona visibilitat, núvols tant sols al Pirineu:
Dimecres 5 de febrer: el matí va ser força tapat i amb pluges, però ràpidament a migdia es va aclarir el cel quedant una tarda força assolellada. Imatge des de Calaf mirant cap a l'est:
Dijous 6 de febrer: imatge dels plans de Conill a mitja tarda on s'aprecia un cel força clar i amb bona visibilitat:
Divendres 7 de febrer: la tarda a ser molt assolellada i amb vent que a portar molt bona visibilitat i ambient molt transparent. Imatge des de Calaf:
Dissabte 8 de febrer: el pas d'un front durant el dia va portar cels molt tapats i amb precipitacions febles. Imatge a primera hora de la tarda des dels plans de Conill:
Diumenge 9 de febrer: el dia està essent molt ennuvolat per l'arribada d'una pertorbació que ens afectarà a la nit. Imatge del cel tapat d'altoestrats a Calaf a primera hora de la tarda:
:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada