dijous, 13 de febrer del 2014

Dades 13 de febrer de 2014

Avui hem tornat a tenir un dia força tranquil, amb domini del sol però amb intervals de núvols alts i mitjos, més escassos al matí i més abundants a la tarda, en tot cas sense precipitacions. Aquesta nit ens creuarà un front poc actiu amb cels més tapats i alguns ruixats no massa importants al Pirineu. De cara a demà tornarem a tenir un dia amb intervals de núvols alts i mitjos i amb temperatura més alta que avui, mentre que dissabte tindrem un matí assolellat i una tarda amb més núvols per l'aproximació d'un nou front. Diumenge, en canvi, el cel estarà més tapat i plourà durant el dia, sembla que amb quantitats no massa importants. Les temperatures baixarien de forma notable al final del cap de setmana i inici de la propera setmana.

Les temperatures d'avui han estat més altes, amb màximes entre els 11 i 17ºC i mínimes entre els -1 i 3ºC, i inversió tèrmica destacable a primera hora del matí. La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat moderat de ponent, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima:   0,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima:   0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima:  -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima:   3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  16,8ºC
T. Mínima:  -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima:  2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima:   1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada