dissabte, 15 de febrer del 2014

Dades 15 de febrer de 2014

El dia d'avui s'ha caracteritzat per l'estabilitat, però amb intervals de núvols alts i mitjos que han entrat per ponent i que corresponen a l'avançada d'un front que ens afectarà demà. De cara al vespre i nit es taparà del tot, i demà tindrem un dia molt diferent, amb cel tapat i precipitacions que aniran caient al llarg del dia. Encara no és del tot clar si les precipitacions seran més o menys intenses, en aquest sentit hi ha discrepància entre els models. El que està clar és que les temperatures seran clarament més baixes. A principis de la setmana vinent, el temps serà variable i amb temperatures una mica més fredes.

Les temperatures màximes s'han situat entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes han estat entre els 2 i 8ºC. El vent ha bufat fluix de garbí, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima:   5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima:   4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima:   8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima:   7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  19,4ºC
T. Mínima:   2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima:  6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima:   8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada