dimecres, 5 de febrer del 2014

Dades 5 de febrer de 2014

El dia ha començat ben tapat i amb pluges febles, però a partir de mig matí ràpidament s'ha obert el cel, ha deixat de ploure i s'han allunyat a gran velocitat els núvols. La tarda ha estat en general assolellada o amb alguns núvols alts i mitjos, tot i que puntualment s'ha escapat algun petit ruixat. La propera nit i demà seran estables, amb alguns núvols i boires esporàdiques a primera hora i que es desfaran molt ràpidament. Les temperatures seran força suaus a migdia i amb arribada d'un nou front al espre-nit amb pluges febles. De cara al cap de setmana, el dissabte temps variable però sense pluja, vent moderat de mestral i temperatura més freda, i diumenge podria arribar un front més actiu cap al vespre amb pluges generals i temperatura més alta.

Les temperatures han estat més altes que en dies enrere, i les màximes s'han mogut entre els  9 i 14ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i 5ºC, amb vent moderat de ponent, humitat alta a primera hora i baixa la resta del dia, i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima:  2,6ºC
Precipitació: 3,6 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima:  1,6ºC
Precipitació: 11,8 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima:  2,1ºC
Precipitació: 7,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima:  3,9ºC
Precipitació: 0,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima:  4,6ºC
Precipitació: 1,4 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima:  4,0ºC
Precipitació: 2,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima:  3,1ºC
Precipitació: 1,7 mm
Fenomens observats:  pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada