divendres, 14 de febrer del 2014

Dades 14 de febrer de 2014

El dia d'avui ha estat de nou estable i amb sol, tot i que han anat circulant bandes de núvols alts i mitjos de ponent a llevant sobretot de mig matí a mitja tarda, i amb cel més clar a primera i darrera hores del dia. La nit serà tranquil·la i amb temperatura molt suau, mentre que demà tindrem un matí amb sol i una tarda amb més núvols, ja que se'ns acostarà un front atlàntic i que ens arribarà dissabte a la nit i diumenge al matí, amb pluges febles a moderades i una considerable baixada de temperatures. La setmana vinent podria ser insegura però no sembla que hagi de fer massa fred.

Les temperatures màximes del dia s'han enfilat entre els 15 i 21ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i 8ºC, amb una forta inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de garbí, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima:   5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima:   4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima:   6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima:   8,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  20,8ºC
T. Mínima:   3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima:  7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima:   6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada