dissabte, 22 de febrer del 2014

Dades 22 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia ben dominat pel temps estable i assolellat, pràcticament sense cap núvol enlloc, i és que estem sota el domini d'un petit anticicló que ens afectarà també demà, amb sol de dia i temperatures una mica més altes que avui, força suaus a migdia. Dilluns ens arribarà un front no massa actiu amb núvols i alguns ruixats poc importants, i dimecres ens n'arribaria un altre de similar. A partir de divendres sembla que les temperatures baixaran amb ganes, i tornarà l'ambient hivernal, de moment no es veuen massa possibilitats de precipitacions.

Les temperatures han baixat una mica respecte ahir, i les màximes s'han situat entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i -3ºC, amb lleugera inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat ha estat bona, sobretot a primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima:    -2,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   10,7ºC
T. Mínima:    -1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:  10,8ºC
T. Mínima:    -3,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   8,4ºC
T. Mínima:    -0,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  13,3ºC
T. Mínima:    -3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  11,0ºC
T. Mínima:    -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:  9,8ºC
T. Mínima:    -1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats:  gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada