diumenge, 23 de febrer del 2014

Fotografies de la setmana (17 al 23 de febrer de 2014)

Dilluns 17 de febrer: després de les pluges moderades del dia abans, el dia va ser molt assolellat amb ventet de mestral i bona visibilitat. Imatge a la tarda mirant cap a Aleny:
Dimarts 18 de febrer: una pertorbació mediterrània poc activa que va passar durant el dia i ens va portar un dia tapat i amb molta calitja al cel. La imatge de la tarda a Calaf reflecteix el dia gris i tapat:
Dimecres 19 de febrer: la jornada es va caracteritzar pel temps estable i amb molt sol, sobretot a la tarda i amb bona visibilitat:
Dijous 20 de febrer: el pas d'un front càlid no gaire important ens va portar molts núvols alts i mitjos però que no ens van deixar cap precipitació. Imatge de la zona de Calaf des de les Coromines a migdia:
Divendres 21 de febrer: les pluges dels darrers dies i les temperatures relativament suaus fan que el cereal tingui un bon desenvolupament. Imatge d'un camp de blat a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 22 de febrer: el temps va tornar a ser molt estable i amb sol, pràcticament sense cap núvol. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Diumenge 23 de febrer: avui continua la dinàmica de temps estable i assolellat amb molt bona visibilitat: Imatge als volts del migdia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada