dilluns, 3 de febrer del 2014

Dades 3 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia que ha començat totalment serè i sense ni un núvol, però a partir de mi matí ja s'ha començat a ennuvolar degut a l'entrada d'un front atlàntic no gaire actiu que ha deixat una tarda i vespre tapats i amb algunes pluges molt poc importants. Aquesta nit s'asserenarà i la temperatura tornarà a ser força freda amb glaçades, mentre que demà el dia serà estable, però de nou a darrera hora es taparà i entre demà a la nit i dimecres al matí podria ploure lleugerament. Un cop s'enretiri el front la temperatura pujarà, i dijous podríem tenir un dia ben suau. Sembla que la tònica de pas de fronts atlàntics no gaire actius es podria mantenir uns quants dies més, ben bé fins entrada la setmana vinent.
 
Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 6 i 9ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i -4ºC, amb inversió tèrmica ben marcada de matinada. El vent ha bufat fluix de garbí, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat molt bona, sobretot al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima:  -2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima:  -3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima:  0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima:  -3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima:  -2,0ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats:  pluja feble al vespre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada