dimarts, 25 de febrer del 2014

Dades 25 de febrer de 2014

El dia s'ha caracteritzat pel temps estable però força ennuvolat, a primera hora amb núvols baixos, i més tard amb núvols  alts i mitjos que han anat tapant el cel sobretot a partir de migdia i durant la tarda però sense precipitacions. Demà ens creua un petit front fred amb temps variable i ruixats de tarda al nord i nord-est del país, no sembla massa probable que arribin a la nostra zona, ja que ens afectarà el vent de mestral més eixut. Les temperatures demà seran més fredes. Dijous el temps serà més estable, amb fred a primera hora i suavitat a migdia, i divendres arriba una nova pertorbació amb ruixats entre divendres i dissabte, i ambient de nou més fred. 

Les temperatures màximes del dia han baixat respecte ahir, i s'han mogut entre els 9 i 14ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i 5ºC, amb inversió tèrmica marcada de matinada. El vent ha bufat de ponent amb algun cop moderat sobretot a la tarda, la humitat era alta al matí i baixa la resta del dia, i la visibilitat ha estat regular a primera hora i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  9,5ºC
T. Mínima:   1,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   10,5ºC
T. Mínima:     2,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:  10,5ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    8,6ºC
T. Mínima:     3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  13,8ºC
T. Mínima:     1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  10,9ºC
T. Mínima:    4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   9,4ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats:  rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada