dimarts, 11 de febrer del 2014

Dades 11 de febrer de 2014

El dia ha començat amb domini del sol a primera hora, però molt ràpidament s'ha tapat de núvols alts i mitjos per l'arribada d'un front poc actiu des de ponent, i que ens ha afectat durant la tarda, amb precipitacions molt febles i que han estat de neu a la nostra zona. S'han vist a caure quatre volves de neu a Calaf i en zones properes, tot plegat molt poc important. De cara a la nit el front anirà marxant, i demà tindrem un dia més estable, amb més sol i temperatures que pujaran sobretot de dia, la nit encara serà freda. De moment no es veuen canvis de temps sinificatius ni a curt ni a mig termini que puguin portar precipitacions abundants ni freds importants.

Les temperatures han estat ben fredes, amb màximes compreses entre els 2 i 8ºC i mínimes entre els 2 i -2ºC, humitat moderada, vent moderat de ponent i bona visibilitat sobretot al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 3,3ºC
T. Mínima:  -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima:  -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima:  -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 2,3ºC
T. Mínima:  -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  7,5ºC
T. Mínima:  2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima:  1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 3,5ºC
T. Mínima:  -0,6ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats:  gelada, neu feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada