dilluns, 17 de febrer del 2014

Dades 17 de febrer de 2014

El dia d'avui s'ha caracteritzat per l'estabilitat després de les pluges d'ahir que van ser generals i moderades. El matí s'ha aixecat emboirat, però ràpidament les boires s'han anat desfent quedant un dia assolellat. De cara a la tarda han tornat a augmentar els núvols pel sud degut a l'aproximació d'una nova pertorbació i que ens afectarà demà. Demà tindrem un dia més tapat amb algunes pluges febles a l'est, la pertorbació sembla que passarà per dins el mar i no ens portarà pluja a la nostra zona. Els propers dies seran variables però sembla que sense precipitacions importants, i temperatures suaus excepte el divendres-dissabte que serien més fredes.
 
Les màximes d'avui s'han enfilat respecte el dia d'ahir, i s'ha assolit valors entre els 10 i 14ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i -2ºC. El vent ha bufat molt fluix de mestral, la humitat ha estat alta, i la visibilitat ha estat més aviat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima:   -0,5ºC
Precipitació:  0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:  10,7ºC
T. Mínima:   -1,9ºC
Precipitació:  0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:  11,6ºC
T. Mínima:   -1,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:  10,5ºC
T. Mínima:    1,6ºC
Precipitació:  0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  13,7ºC
T. Mínima:    0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima:  -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:  10,9ºC
T. Mínima:   -0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boira, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada