diumenge, 23 de febrer del 2014

Dades 23 de febrer de 2014

La jornada d'avui s'ha caracteritzat per l'estabilitat absoluta i el domini del sol pràcticament sense ni un núvol. Seguim sota el domini d'una falca anticiclònica i aquesta nit seguirem amb cels ben serens. Demà ens arribarà un front no massa actiu que portarà molts núvols i alguna precipitació feble a ponent. Dimarts el temps serà més tranquil, mentre que dimecres tindrem més ruixats amb un front fred que ens afectarà sobretot a la tarda, temperatures més baixes. Sembla que a partir de divendres el temps es podria inestabilitzar més, amb temperatures fredes tot el cap de setmana i possibilitat de precipitacions en funció d'on s'acabi situant una depressió que es formarà al mediterrani. Encara és aviat per confirmar aquesta possibilitat i caldrà esperar ben bé fins a mitjans de la propera setmana.

Les temperatures han pujat clarament, i s'han donat màximes entre els 12 i 17ºC, amb mínimes entre els 2 i -3ºC i una molt marcada inversió tèrmica de matinada. La humitat  ha estat baixa, el vent ha bufat molt fluix i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima:    -0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   13,7ºC
T. Mínima:     0,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:  14,2ºC
T. Mínima:    -1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   12,3ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  17,2ºC
T. Mínima:    -2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  14,3ºC
T. Mínima:    -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:  13,3ºC
T. Mínima:     1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada