divendres, 28 de febrer del 2014

Dades 28 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia força tapat, però pràcticament no s'han produït precipitacions a la nostra zona, tot i que ens ha creuat un petit front durant el dia, amb nevades que sí que han estat moderades al Pirineu. La propera nit serà força freda, amb núvols i clarianes i algun ruixat a muntanya. Demà ens creuarà un altre front amb nous ruixats preferentment al nord del país, i amb noves nevades al Pirineu, localment una mica intenses, mentre que diumenge el temps serà més estable. La setmana vinent sembla que vindrà dominada per l'anticicló atlàntic, amb temps força estable i temperatures en augment a l'avançar la setmana.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 2 i -1ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent moderat de mestral, més fort al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,4ºC
T. Mínima:   -0,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   10,3ºC
T. Mínima:    -1,1ºC
Precipitació:  0,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   11,4ºC
T. Mínima:    -0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    8,2ºC
T. Mínima:     1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  13,4ºC
T. Mínima:    -0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  11,0ºC
T. Mínima:    2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   9,7ºC
T. Mínima:    1,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada