dimecres, 26 de febrer del 2014

Dades 26 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia força assolellat al matí, i amb creixement de nuvolades a la tarda que han deixat ruixats al nord i nord-est del país, puntualment amb tempesta i calamarsa i neu al Pirineu. Aquesta nit tindrem cel clar i temperatura força freda, amb nombroses gelades, mentre que demà el dia serà estable tot i alguns intervals de núvols no massa importants, i divendres ens arribarà un nou front am ruixats al nord del país i més sol al sud, temperatures fredes i vent de mestral moderat. Dissabte la situació seguiria insegura, mentre que diumenge el temps seria una mica més estable, tot i que amb vent i ambient fred. La setmana vinent sembla que seria estable i amb temperatura força suau.

Les temperatures màximes s'han situat entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i 5ºC, amb vent a estones moderat de mestral, humitat baixa i bona visibilitat en general.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,1ºC
T. Mínima:   0,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   10,3ºC
T. Mínima:     0,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:  10,6ºC
T. Mínima:     0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    7,9ºC
T. Mínima:    -0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  12,9ºC
T. Mínima:     4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  10,7ºC
T. Mínima:    1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   9,2ºC
T. Mínima:     1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada