dilluns, 10 de febrer del 2014

Dades 10 de febrer de 2014

La jornada ha començat amb molts núvols, boires espesses i restes de pluja que a poc a poc s'han anat aturant, amb obertura de clarianes a partir de mig matí, clarianes que s'han fet més abundants a la tarda tot i que encara ha caigut algun petit ruixadet molt poc important. La propera nit serà estable però freda, amb gelades freqüents però no massa intenses, i demà tindrem un dia mig ennuvolat, amb vent moderat i ambient força fred. Podrien caure gotes a la tarda ja que ens arriba un front poc actiu. La resta de la setmana seria més tranquil·la i amb temperatures més suaus sobretot a migdia.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 6 i 10ºC pel que fa a màximes, i entre els 0 i 4ºC pel que fa a mínimes. La humitat ha estat alta a primera hora i baixa al migdia i tarda, vent fort al migdia i tarda de mestral i amb bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,4ºC
T. Mínima:  -0,1ºC
Precipitació: 1,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima:  2,2ºC
Precipitació: 1,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima:  0,1ºC
Precipitació: 1,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima:  1,6ºC
Precipitació: 0,5 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  9,6ºC
T. Mínima:  2,2ºC
Precipitació: 0,7 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima:  3,7ºC
Precipitació: 0,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima:  0,7ºC
Precipitació: 0,7 mm
Fenomens observats:  boira baixa, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada