dilluns, 24 de febrer del 2014

Dades 24 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia lleugerament insegur, amb núvols variables o abundants a estones, però que no ens han portat precipitacions. Ens està creuant un front molt desfet i de cara a demà ja s'haurà allunyat, amb temps més estable. Dimecres tindrem el pas d'un nou front amb ruixats de tarda al nord del país i baixada posterior de temperatures, mentre que divendres ens arribaria una nova pertorbació amb més ruixats, no sembla que massa importants. El cap de setmana seria insegur i més fred, però menys del que semblava dos dies enrere, i amb perspectiva de temps estable i més suau la setmana vinent.
 
Les temperatures màximes s'han mogut entre els 11 i 15ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i -2ºC, amb marcada inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix de sud-est, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat ha estat bona, sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima:    1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   12,8ºC
T. Mínima:    -0,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:  13,5ºC
T. Mínima:    -1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   11,1ºC
T. Mínima:     2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  14,5ºC
T. Mínima:    -0,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  13,5ºC
T. Mínima:    3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:  11,8ºC
T. Mínima:     3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada