diumenge, 16 de febrer del 2014

Dades 16 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia força tapat, amb pluges que han anat caient durant tot el dia i que a la matinada han estat en forma de tempesta i calamarsa, mentre que durant el dia ha estat plovent de forma suau. El front que ens ha estat afectant s'allunyarà aquesta nit, i demà al matí el temps serà més estable, tot i que amb moltes boires a primera hora del matí. Durant el dia s'anirà tapant de nou, sobretot a la tarda degut a l'acostament d'un altre front que arribaria dimarts. No sembla molt actiu però encara no està molt clar si la depressió que es pot formar a la mediterrània ens afectaria o no. El que sembla clar és que la setmana vinent seria variable i no gaire freda.

Les temperatures han baixat en picat, i les màximes s'han mogut entre els 4 i 9ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i 5ºC. La humitat ha estat molt alta, el vent fluix i de direcció variable, i la visibilitat regular a dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima:   3,0ºC
Precipitació: 10,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:  5,9ºC
T. Mínima:   3,8ºC
Precipitació: 11,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:  6,3ºC
T. Mínima:   4,5ºC
Precipitació: 13,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:  4,9ºC
T. Mínima:   3,0ºC
Precipitació: 6,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  9,5ºC
T. Mínima:   4,3ºC
Precipitació: 5,3 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,4ºC
T. Mínima:  4,7ºC
Precipitació: 12,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:  5,7ºC
T. Mínima:   2,9ºC
Precipitació: 10,3 mm
Fenomens observats:  tempesta i calamarsa a la nit, pluja durant el dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada