diumenge, 16 de febrer del 2014

Fotografies de la setmana (10 al 16 de febrer de 2014)

Dilluns 10 de febrer: aquell dia va ser plujós al matí i amb vent de mestral que va bufar fort a la tarda. Imatge d'un instant de pluja amb perspectiva matinal:
Dimarts 11 de febrer: la jornada es va caracteritzar pels núvols abundants i alguna feble precipitació a la tarda, quan ens va creuar un front poc actiu:
Dimecres 12 de febrer: aquell dia ens va creuar un nou front a la tarda amb intervals de núvols alts i mitjos però no va deixar precipitació. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 13 de febrer: el dia es va caracteritzar pels núvols alts i mitjos però sense precipitacions, i amb molt bona visibilitat provocada pel flux de vents de ponent. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Divendres 14 de febrer: aquell dia varem tenir intervals de núvols alts i mitjos empesos pel vent de ponent. Molta suavitat de temperatures i bona visibilitat:
Dissabte 15 de febrer: la situació va ser la mateixa que en dies anteriors, i el flux de vents de ponent a garbí ens feia desfilar bandes de núvols prims com ara aquests que es veien a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 16 de febrer: el dia està essent molt diferent als anteriors, amb cel ben tapat i pluja que a estones cau de forma moderada. Imatge de Calaf:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada