dimecres, 19 de febrer del 2014

Dades 19 de febrer de 2014

La jornada ha començat amb cel ben tapat i petits ruixadets que han estat en forma de fang degut a la gran quantitat de pols que hi ha a l'atmosfera. A partir de mig matí la pertorbació ja s'ha allunyat del tot, i el cel s'ha aclarit molt ràpidament, quedant un migdia i tarda ben serens. La propera nit serà una mica més freda, mentre que demà tindrem un dia estable, amb boires matinals i temperatures més suaus a migdia. Divendres ens creua un front no gaire actiu amb ruixats al nord del país i més núvols a la resta. Dissabte ja s'haurà allunyat el front, entrarà el vent de mestral que no serà massa fort i la temperatura baixarà. Diumenge serà estable, i amb temperatura més alta sobretot de dia.
 
Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i 5ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i visibilitat regular al matí i més bona a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima:    3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:  12,8ºC
T. Mínima:    2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:  12,6ºC
T. Mínima:    3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   10,4ºC
T. Mínima:    2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  14,6ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  13,1ºC
T. Mínima:   4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:    3,0ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenomens observats: rosada, calitja, pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada