dijous, 27 de febrer del 2014

Dades 27 de febrer de 2014

El dia d'avui s'ha caracteritzat pels núvols força abundants, sobretot entre mig matí mitja tarda, però sense precipitacions a la nostra zona, i és que ens ha afectat un nou front fred no gaire actiu. A la nit s'aclarirà una mica però demà tornarem a tenir un dia tapat i força fred, no es descarta que tinguem alguna pluja feble, molt poca cosa ja que ens creuarà un altre front des del nord-oest. El més important de demà serà el vent de ponent, que a la tarda bufarà amb ganes. Dissabte tindrem una situació similar, amb molts núvols i alguns ruixats febles, mentre que diumenge el temps seria mig ennuvolat, fred i ventós. Sembla que es va confirmant que de cara a la setmana vinent predominarà l'anticicló, amb ambient molt suau de dia, pràcticament primaveral.

Les temperatures han baixat respecte les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els 5 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i -4ºC, amb vent moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  5,7ºC
T. Mínima:   -2,2ºC
Precipitació:  0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   6,0ºC
T. Mínima:    -2,2ºC
Precipitació:  0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   7,4ºC
T. Mínima:    -2,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    4,8ºC
T. Mínima:    -0,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  10,9ºC
T. Mínima:    -3,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  6,6ºC
T. Mínima:   -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   5,4ºC
T. Mínima:    -2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada