dijous, 6 de febrer del 2014

Dades 6 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia molt estable, amb intervals de núvols alts i mitjos a primera hora que s'han anat desfent, quedant una tarda ben assolellada. Aquesta nit ens arriba un nou front fred amb ruixats que no seran massa importants però que podrien tornar a caure a la nostra zona, aclarint ràpidament demà amb vent moderat de mestral i ambient clarament més fred i molt bona visibilitat. Dissabte el dia seria tranquil, amb intervals de núvols i potser alguna gota a primera hora, mentre que diumenge a la tarda-nit arribaria un front més actiu amb pluges. La setmana vinent sembla que tindríem temps revoltat, amb pas de diverses pertorbacions i amb temperatures en altibaixos.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han enfilat fins als 13-17ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i -1ºC, amb molt marcada inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de sud-oest, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima:  -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima:  -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima:  -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima:  3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima:  -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima:  1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima:  2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada