diumenge, 2 de febrer del 2014

Dades 2 de febrer de 2014

La jornada d'avui ha estat en diferent a la d'ahir, i el cel s'ha mostrat absolutament serè tot el dia i pràcticament sense núvols, tant sols se'n veien alguns cap a la serralada pirinenca. Aquesta nit es mantindrà el cel ben serè i amb fred moderat i glaçades força generals. Demà durant el matí tot segueix igua, però a la tarda es taparà ja que ens arriba un front no massa actiu des de ponent i que ens podria portar algunes gotes de cara al vespre. A partir de dimarts la situació serà de pas de fronts atlàntics gairebé cada dia i amb força núvols, pluges febles i amb temperatures més suaus. Aquesta nova situació podria durar força dies, ben bé 8-10 dies pel cap baix.
 
Les temperatures màximes del dia d'avui s'han mogut entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i -3ºC. El vent ha bufat moderat de mestral, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima:  -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima:  -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima:  -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima:  -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima:  -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:  gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada