dissabte, 1 de febrer del 2014

Dades 1 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia força inestable, amb cel tapat tot el dia i amb pluges que han caigut sobretot a migdia i de manera més feble a la tarda, i amb quantitats que han estat poc importants en general. Aquest vespre s'anirà allunyant el front amb aturada de les precipitacions tret de la zona pirinenca on nevarà amb una certa intensitat i amb cotes cada cop més baixes. Demà el dia serà ben diferent al d'avui, i el sol dominarà al centre i sud del país amb vent de mestral, molt bona visibilitat i ambient fred. Dilluns continuarà el fred moderat, i a partir de dimarts les temperatures tendeixen a anar pujant. 
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 5 i 8ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i -2ºC, amb vent fluix variable girant a mestral a la tarda, humitat molt elevada i visibilitat en general dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 2,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima:  -0,9ºC
Precipitació: 1,5 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima:  -1,8ºC
Precipitació: 1,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima:  2,7ºC
Precipitació: 1,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima:  -1,4ºC
Precipitació: 1,7 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 2,7 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,4ºC
T. Mínima:  2,3ºC
Precipitació: 2,3 mm
Fenomens observats: rosada, pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada