dissabte, 8 de febrer del 2014

Dades 8 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia en general tapat tot i que amb alguna clariana, i al llarg del dia han anat caient petits ruixadets molt poc importants, pero que han anat remullant el terreny. El front que ens afecta acabarà de passar aquesta nit, i demà al matí tinrem un dia ben estable, amb sol i alguns núvols, i temperatura suau. A la tarda el cel s'anirà tapant ràpidament per l'arribada d'una nova pertorbació, aquesta molt més activa i que ens pot portar pluges generals la nit de diumenge a dilluns, localment moderades o una mica abundants. Dilluns al llarg del matí la pertorbació aniria marxant, amb obertura de clarianes, retirada de les pluges i entrada del vent de mestral, que a la tarda i nit de dilluns bufaria molt fort. Precaució. Els següents dies serien variables amb el pas de diversos fronts, sembla que menys actius.
 
Les temperatures del dia s'han mogut entre els 9 i 16ºC les màximes, i entre els 2 i 4ºC les mínimes. El vent ha bufat fluix a moderat de ponent, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat entre regular i bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima:  2,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima:  3,6ºC
Precipitació: 1,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima:  4,0ºC
Precipitació: 0,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima:  3,8ºC
Precipitació: 0,7 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima:  2,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima:  3,6ºC
Precipitació: 0,9 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima:  4,3ºC
Precipitació: 0,6 mm
Fenomens observats:  rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada