diumenge, 9 de febrer del 2014

Dades 9 de febrer de 2014

El dia s'ha aixecat gairebé serè, però ràpidament han augmentat els núvols alts i mitjos de ponent a llevant degut a l'aproximació d'una nova pertorbació. A partir de mig matí el cel ha estat ben tapat i a la tarda s'han produit les primeres pluges, que de moment no han deixat quantitats apreciables. De cara al vespre i nit les pluges es faran més abundants, sent localment moderades i cauran a tot arreu, mentre que demà el front ja s'allunya, s'aturaran les pluges i entrarà el vent de mestral molt fort a la tarda i vespre. Dimarts el temps seria més estable però fred sobretot a primera hora. La setmana que ve ens visitarien algunes cues de fronts però sense massa activitat.

Les temperatures han estat fredes, amb màximes entre els 5 i 10ºC i mínimes entre els 2 i -1ºC. El vent ha bufat de ponent al matí i variable a la tarda, la humitat ha estat moderada i la visibilitat molt bona a primera hora, empitjorant al llarg del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima:  0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima:  -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima:  0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,8ºC
T. Mínima:  -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  9,6ºC
T. Mínima:  2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima:  1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima:  0,6ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats:  pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada