divendres, 7 de febrer del 2014

Dades 7 de febrer de 2014

El dia ha començat amb alguns núvols no massa importants, restes del front fred que ens ha afectat durant la nit portant-nos pluges febles. A partir de primera hora del matí el cel s'ha asserenat gairebé del tot i ha quedat un dia molt clar, amb alguns núvols cap al Pirineu i poc importants. Aquesta nit s'acostarà un altre front, amb augment dels núvols per ponent i pluges molt febles demà al matí a primera hora, matí en general tapat i tarda amb obertura de nou de clarianes. Diumenge tindrem un mati amb força sol i una tarda que s'anirà ennuvolant per l'acostament d'una nova pertorbació, aquesta més activa i que ens portarà pluges generals i que podrien ser moderades la nit de diumenge a dilluns. Dilluns a partir de migdia sobretot la pertorbació s'enretira i entrarà el vent de mestral amb molta força.

Les temperatures màximes del dia han estat més baixes que ahir, amb valors compresos entre els 10 i 13ºC, i mínimes entre els 3 i 7ºC. El vent ha bufat fort de ponent, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima:   4,4ºC
Precipitació: 0,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima:  3,8ºC
Precipitació: 1,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima:   4,5ºC
Precipitació: 1,8 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima:  4,3ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima:   7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima:  5,6ºC
Precipitació: 0,5 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima:  5,9ºC
Precipitació: 0,9 mm
Fenomens observats:  pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada