dimarts, 4 de febrer del 2014

Dades 4 de febrer de 2014

La jornada ha començat amb cel serè o boires que s'han presentat en nombrosos punts de l'interior i que han estat puntualment gebradores, tot i que s'han desfet ràpidament com a molt tard a mig matí. El migdia i primera hora de la tarda han estat assolellats, i cap al final de la tarda s'ha tapat força ja que ens arriba un front atlàntic que ens afectarà a partir d'ara mateix. A la nit plourà, amb quantitats que no passarien de febles o com a molt moderades, i demà al matí el front començaria a marxar amb obertura de clarianes. Els propers dies tinrem una situació de ponent molt marcada amb pas de fronts atlàntics, precipitacions febles i temperatures que seran una mica més altes, però no tant com semblava dies enrere.
 
Les temperatures màximes s'han mogut entre els 6 i 12ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i -4ºC, de nou amb inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona tret de primera hora del matí que era dolenta, i el vent ha bufat fluix de sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima:  -3,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima:  -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima:  -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima:  0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima:  -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:  boira baixa, gebre, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada