dijous, 20 de febrer del 2014

Dades 20 de febrer de 2014

Avui hem tornat a tenir un dia estable, amb boires freqüents a primera hora que s'han desfet ràpidament, i més sol a mig matí i fins a migdia, quan han començat a aparéixer bandes de núvols alts i mitjos per ponent i que eren degudes a un front que ens començava a afectar. El vespre i nit seran mig tapats, amb alguns ruixats a zones de muntanya i molt esporàdicament a la resta, ben poca cosa tot plegat, i demà amb el pas de les hores anirà dominant el sol, amb temperatures més baixes i vent que bufarà de mestral, no massa fort. Diumenge tindrem una jornada molt estable i amb vent fluix, temperatures més altes de dia i una mica baixes de nit.

Les màximes del dia d'avui s'han situat entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i -1ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada, i visibilitat dolenta a primera hora i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima:    1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:  12,3ºC
T. Mínima:    -1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:  12,9ºC
T. Mínima:    2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   10,2ºC
T. Mínima:    1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  14,8ºC
T. Mínima:    1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  12,5ºC
T. Mínima:   1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:  10,6ºC
T. Mínima:    1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira baixa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada