dimecres, 12 de febrer del 2014

Dades 12 de febrer de 2014

Avui hem tingut un dia més estable, que ha començat amb boira alta a molts punts interiors i que s'ha desfet a mig matí, quedant un dia assolellat. Ràpidament a la tarda s'ha tornat a tapat de núvols alts i mitjos per l'arribada d'una nova cua de front, aquest molt poc actiu i que no ens ha portat precipitacions. Demà i els propers dies tindrem temps més estable amb sol, alguns núvols i temperatures que seran més altes que en dies enrere. Diumenge és possible que arribi un front una mica més actiu amb ruixats no massa importants, i la temperatura baixaria.
 
Les temperatures màximes s'han situat entre els 7 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i -3ºC, amb vent de mestral moderat al matí i fluix a la tarda, bona visibilitat sobretot a partir de mig matí i humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima:  -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima:  -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima:  -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima:  -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  11,8ºC
T. Mínima:  -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima:  0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima:  -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:  gelada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada