diumenge, 28 d’abril del 2013

Fotografies de la setmana (22 a 28 d'abril de 2013)

Dilluns 22 d'abril: comença la floració de les gramínies, com aquestes fotografiades cap a la tarda a Castellfollit de Riubregos:





Dimarts 23 d'abril: el dia va ser molt estable i amb domini del sol, i tant sols es varen observar alguns núvols a la tarda poc importants. La visibilitat era bona i la temperatura molt agradable:




Dimecres 24 d'abril: com el dia anterior, la jornada es va caracteritzar per l'estabilitat total, amb alguns núvols a la tarda. En aquesta imatge presa a Calaf a la tarda s'aprecia la bona visiilitat i la lluminositat del dia:




Dijous 25 d'abril: el temps ja va canviar, i a diferència de dies enrere, el cel es va mostrar ben tapat tota la jornada amb pluges febles i disperses al matí, i més extenses i intenses al vespre i nit, i amb vent fort de llevant a gregal:


Divendres 26 d'abril: el dia va ser força tapat, amb algunes clarianes al matí i cels més tapats a la tarda, amb ruixats que al vespre i nit es van generalitzar i intensificar. En aquesta imatge de la tarda a Calaf s'aprecia un cel ben carregat de núvols, poca estona abans de que comenci a ploure:




Dissabte 27 d'abril: el matí va ser molt plujós degut al pas d'un front fred actiu, mentre que a la tarda es van obrir algunes tímides clarianes i fins i tot va ser alguna ullada de sol:




Diumenge 28 d'abril: el dia ha estat molt tapat, amb pluja intermitent i fins i tot amb estones de neu, ja que les temperatures eren ben baixes. En aquesta imatge de mig matí s'aprecia com nevava, amb intensitat i flocs de tamany coniderable, que no han arribat a agafar ja que el terreny era molt moll:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada