divendres, 19 d’abril del 2013

Dades 19 d'abril de 2013

Avui hem tingut un dia força tapat ja des de bon matí, tot i que amb algunes clarianes, i cap a migdia s'ha acabat de tapar del tot i han caigut ruixats de curta durada, normalment poc intensos i sempre més generosos com més cap al nord. A partir de la tarda s'ha anat aclarint ja que el front s'ha començat a allunyar i ha entrat una massa d'aire més fresca però seca del nord. La previsió per aquesta nit indica cel ja poc ennuvolat amb temperatures més fredes, mentre que demà tindrem un dia amb alguns núvols, força fresc i amb vent que podria ser moderat de mestral. Diumenge el temps serà més tranquil, amb sol i alguna núvols no massa importants, i temperatura que pujaria una mica al migdia, tot i que la matinada seria força freda.

Les temperatures han baixat de forma molt notable, sobretot les màximes que s'han mogut entre els 12 i 18ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 6 i 8ºC, amb vent fluix i algun cop moderat de mestral a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 5,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 1,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,4 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 23,6ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada