divendres, 5 d’abril del 2013

Dades 5 d'abril de 2013

Avui hem tingut un altre dia ben inestable, amb cels tapats tot el dia i precipitacions que han anat caient de forma feble a moderada, sobretot des de mig matí a mitja tarda. En un primer moment aquestes precipitacions han estat en forma de pluja, però degut a la baixada de temperatures que hem tingut, en les zones per damunt dels 600-700 m la pluja s'ha anat transformant en aiguaneu i posteriorment en neu, que ha caigut una bona estona amb certa intensitat però no ha arribat a agafar ja que el terra era moll degut a la pluja caiguda. Aquesta nit i demà segueix el temps encara insegur, amb força núvols i possibilitats d'alguns ruixats dispersos, i de cara a demà poc a poc s'allunya la pertorbació, amb més clarianes i vent del nord i temperatures fredes, mentre que diumenge el temps ja serà més estable. Tal i com es comentava ahir, es va confirmant la possibilitat de que la setmana vinent tinguem temps ben estable i amb temperatures que, sobretot la segona part de la setmana, pujarien amb decisió.

Les temperatures d'avui han estat hivernals, amb màximes entre els 5 i 10ºC i mínimes entre els 0 i 5ºC, i amb vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 3,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 3,1 mm

Solsona (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 2,7 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 1,8 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 4,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,3 mm
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada