dissabte, 27 d’abril del 2013

Dades 27 d'abril de 2013

La jornada d'avui ha estat ben dominada per la pluja al matí, sobretot fins a mig matí en que ha estat ben abundant i general a tot el país, amb un migdia i tarda amb cel tapat, però que ha deixat de ploure i fins i tot s'ha obert alguna clariana. Al vespre s'ha anat tapant d'est a oest de nou, amb pluges que han començat de nou pel sud. Aquesta nit i demà tindrem cel tapat i amb pluges que aniran caient al llarg del dia, però que seran febles en conjunt o molt localment moderades, més abundants cap al sud, i de cara a dilluns sí que podria ploure amb més intensitat a tot el país,  amb temperatura una mica més alta. Sembla que la setmana vinent vindrà dominada pel temps variable i insegur, amb precipitacions alguns dies de forma intermitent, i amb temperatures no gaire altes.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 9 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i 7ºC, amb vent que ha bufat amb cops moderats de mestral al matí i migdia, i que ha anat encalmant de cara a la tarda i vespre. Visibilitat força dolenta sobretot al matí, amb estones de boira espessa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 23,7 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 30,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 23,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 10,5 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 22,4 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 18,3 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 25,6 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada