dijous, 11 d’abril del 2013

Dades 11 d'abril de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia força estable i tranquil, amb domini dels núvols prims i un cop més sense cap precipitació enlloc. A nivell general continuem sota la influència d'una situació de ponent molt marcada, amb el pas de diversos fronts atlàntics molt poc actius i que tant sols provoquen intervals de núvols prims. La previsió per demà indica continuació d'aquest temps, amb una lleugera baixada de temperatures, que de nou es tornaran a enfilar el cap de setmana, amb temps plenament estable i amb molts pocs núvols, situació que sembla que podria continuar almenys una part de la setmana vinent.

Les temperatures d'avui han continuat pujant, i les màximes s'han mogut entre els 18 i 23ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 7 i 11ºC, amb lleugera inversió tèrmica a primera hora del matí, i vent que ha bufat fluix de ponent o garbí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada