dissabte, 6 d’abril del 2013

Dades 6 d'abril de 2013

Avui hem tingut un dia de nou ben insegur, amb intervals de núvols al matí que han anat creixent, i que a primera hora de la tarda han deixat ruixats, que han estat irregulars i en conjunt poc importants, per bé que en alguns punts han caigut amb una certa intensitat i acompanyats de neu granulada. Aquesta nit tornarà a ser freda, amb algunes glaçades, i demà hi haurà alguns núvols però ja sense precipitacions. Demà al vespre es tornarà a tapar des de ponent degut a l'entrada d'un nou front que serà poc actiu però ens portarà un cel bastant tapat el dilluns i amb alguna pluja feble. La resta de la setmana sembla que el temps seria estable i amb temperatures més altes.

Les temperatures màximes d'avui han pujat respecte a les d'ahir, amb valors entre els 8 i 14ºC, mentre que les mínimes han estat més baixes i s'han mogut entre els 2 i -2ºC, amb vent fluix de mestral al matí i variable a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 5,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,3ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 3,5 mm
Fenomens observats: pluja, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada