diumenge, 7 d’abril del 2013

Dades 7 d'abril de 2013

Avui el dia ha estat molt estable al matí, tot i que hi ha hagut força bancs de boira alta fins ben entrat el dia. A migdia dominava el sol, però de cara a la tarda han començat a augmentar els núvols prims per ponent degut a l'entrada d'un front fred que no és gaire actiu, però ens podria portar algunes pluges febles aquesta nit i matinada. Demà a partir de migdia dominarà més el sol, ja que la pertorbació s'anirà allunyant, i la setmana vinent sembla que serà estable i amb temperatures més altes almenys fins divendres o dissabte vinent.

Les temperatures màximes d'avui han pujat una mica, amb valors compresos entre els 9 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han mantingut fredes i han oscil·lat entre els 3 i -3ºC, amb vent fluix i algun cop moderat al matí de mestral, afluixant del tot de cara a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,2 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada