dimarts, 9 d’abril del 2013

Dades 9 d'abril de 2013

Avui hem tingut un dia de nou força estable, tot i que amb freqüents bandes de núvols alts i mitjos que han anat enteranyinant el cel però sense cap conseqüència, tot plegat es deu al pas de fronts atlàntics pràcticament desfets que van transitant de ponent a llevant. Aquesta nit i demà seguirà tot pràcticament igual, amb intervals de núvols prims, sense precipitacions i amb temperatures que a poc a poc van pujant. Pels propers dies, fins ben bé finals de setmana, sembla que s'accentua aquesta tendència a una suavització de les temperatures i amb temps bàsicament tranquil. De moment no es veuen canvis importants a curt o mig termini, i seguirem amb aquesta dinàmica de temps estable uns quants dies més.

Les temperatures d'avui han pujat pel que fa a les màximes, amb valors entre els 15 i 20ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 2 i 6ºC, amb una certa inversió tèrmica, i vent de l'oest que ha bufat moderat tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada