dissabte, 20 d’abril del 2013

Dades 20 d'abril de 2013

La jornada d'avui dissabte ha estat molt tranquil·la des del punt de vista meteorològic, amb domini del sol a tot el país i durant tot el dia, i tant sols alguns núvols al nord del país al migdia i tarda que no han portat cap conseqüència. Aquesta nit continuarà el temps estable, però força fred malgrat que les temperatures pujaran una mica respecte a les de la matinada passada, i el dia serà assolellat i ja sense vent, amb màximes una mica més altes. Sembla que la propera setmana començarà amb estabilitat i ambient força suau, fet que podria durar fins a mitjans de setmana, amb possibles canvis la segona meitat de la setmana que portarien temps més revoltat i fred, tot i que encara falta alguns dies per poder tenir clara la previsió pel proper cap de setmana.

Pel que fa a les temperatures que s'han assolit avui, les màximes s'han mogut entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes han baixat força i s'han situat entre els 0 i 4ºC, amb vent fluix i algun cop moderat de mestral, amb bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,6ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,2 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada