dissabte, 13 d’abril del 2013

Dades 13 d'abril de 2013

Avui hem tingut un dia ben estable arreu del país, amb domini absolut del sol i gairebé sense cap núvol, i tant sols algun núvol prim poc important, i és que estem afectats per un anticicló ben potent en superfície i una massa d'aire càlid en alçada, que estabilitza el temps plenament i impedeix el creixement de nuvolades. De moment aquesta nit, demà i ben bé fins a mitjans o finals de la setmana vinent seguirem amb aquest mateix tipus de temps, amb sol a tot el país i temperatures força altes. La única novetat estarà en els núvols baixos i boires que es formen al litoral en aquesta època de l'any quan les temperatures són altes i el mar encara es manté fred. Ara com ara, a un plaç relativament llarg, no es veu cap possible novetat en el temps.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 20 i 22ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 7ºC, amb inversió tèrmica a primera hora del matí. El vent, per la seva part, ha bufat fluix i de direcció variable tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,1ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,1ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,6ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada