dilluns, 22 d’abril del 2013

Dades 22 d'abril de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia dominat per l'estabilitat absoluta a tot el país, amb domini del sol i tant sols alguns núvols baixos cap a l'est del país i més freqüents a primera hora del matí. Ara com ara seguim sota la influència de l'anticicló que, si bé no és massa potent, ens assegura uns dies de temps ben estable i tranquil, almenys fins dimecres. Sembla que de cara a dijous i divendres ens pot afectar una pertorbació mediterrània que no és massa activa però que portarà força núvols i algunes precipitacions febles a l'est del país, i els models a mig termini continuen insistint en un canvi de temps més important coincidint amb el cap de setmana, quan un embossament d'aire fred viatjaria des del nord, reforçaria la pertorbació mediterrània i podríem tenir uns dies de temps molt inestable i fresc.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 15 i 21ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 5ºC, amb vent fluix variable i visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada