dijous, 25 d’abril del 2013

Dades 25 d'abril de 2013

El temps avui ha canviat de forma radical respecte el que varem tenir ahir, amb cels ben tapats ja des de la matinada, i algunes pluges molt febles al matí i migdia, i que s'han intensificat de cara a la tarda a la vegada que s'anaven estenent arreu del país, amb quantitats moderadament importants, més abundants cap a l'est. Aquesta nit seguirà el temps inestable amb possibilitat de pluges, i demà al matí el temps seria menys inestable, per tornar a augmentar la inestabilitat de forma clara a partir de la tarda amb pluges més abundants i generals, situació que es pot perllongar bona part de dissabte. Diumenge sembla que el dia serà insegur, amb núvols, clarianes i ruixats irregulars a qualsevol lloc, i temperatures més fredes. Sembla que aquest temps inestable es podria perllongar encara uns dies més.

Les temperatures d'avui han baixat clarament pel que fa a les màximes, amb valors entre els 14 i 18ºC, mentre que les mínimes han estat més elevades, amb valors entre els 10 i 12ºC, i amb vent moderat de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 9,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 7,7 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 6,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 6,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,3ºC
T. Mínima: 12,0ºC
Precipitació: 8,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 3,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada