divendres, 12 d’abril del 2013

Dades 12 d'abril de 2013

El temps avui ha tornat a ser molt estable, amb alguns núvols prims al matí poc importants, i més domini del sol a la tarda. La previsió és de continuació del temps estable aquesta nit, demà i diumenge, amb temperatures que pujaran per sobre dels 20ºC, domini del sol i tant sols alguns núvols prims i algunes boires al litoral com sol passar sempre en aquesta època de l'any. De cara a la setmana vinent sembla que tot continuaria si fa no fa igual, almenys fins mitjans de setmana, amb domini de l'anticicló, sol i temperatures molt suaus, més altes del normal per l'època.

Les temperatures que s'han enregistrat avui s'han mogut entre els 15 i 20ºC pel que fa a les màximes, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 7ºC, amb una certa inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,7ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,7ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada