dilluns, 29 d’abril del 2013

Dades 29 d'abril de 2013

El dia d'avui ha tornat a ser ben tapat i amb pluja pràcticament tot el dia, tot i que amb algunes intermitències al matí, i més continuitat i intensitat a la tarda en que les precipitacions han tornat a ser quantioses. La pertorbació segueix estancada al sud, i ens envia una massa d'aire molt humida tot i que més càlida que ahir, per la qual cosa les nevades han caigut a cotes molt més altes i fins i tot hi ha hagut pluja de fang. Aquesta nit seguirà plovent, tot i que la pluja es farà més espaiada i intermitent, i demà ja s'obriran clarianes, sobretot a partir de mig matí i migdia, aturant-se les pluges generals. De cara a la tarda i vespre podria haver-hi alguns ruixats de tarda, però ja serien més esporàdics i molt menys importants. Sembla que la setmana serà variable, amb núvols i clarianes i ruixats de tarda, amb temperatures força suaus.

Avui no es disposa de les dades del Servei Meteorològic de Catalunya, ja que l'accés a seva pàgina d'internet no és operatiu. Intentarem demà posar les dades dels dos dies tenint en compte el seu interès.

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 13,8 mm
Fenomens observats: pluja, aiguaneu, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada