dijous, 18 d’abril del 2013

Dades 18 d'abril de 2013

La jornada d'avui ha tornat a estar capitalitzada pel temps estable i amb domini del sòl, pràcticament sense núvols al matí i migdia. A la tarda han començat a aparèixer alguns núvols per ponent que són el primer símptoma de l'acostament d'un canvi de temps que ens afectarà de cara a la matinada i demà al matí sobretot. Un front fred ens creuarà i provocarà augment dels núvols i ruixats i tempestes, que cauran sobretot al nord del país i que poden ser una mica intenses, amb una clara baixada de temperatures posterior. Dissabte el front ja s'haurà allunyat i el temps serà més estable, tot i que a la tarda podria haver-hi nuvolades, i diumenge sí que el temps s'estabilitzaria més. De cara a la setmana vinent, sembla que el temps seria insegur amb alguns ruixats de tarda, i temperatures suaus, normals per l'època.

Les temperatures que s'han enregistrat avui han oscil·lat entre els 22 i 26ºC pel que fa a les màximes, i entre els 8 a 11ºC pel que fa a les mínimes, amb vent fluix variable al matí i de marinada que ha bufat moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,7ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 24,0ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada