dimarts, 2 d’abril del 2013

Dades 2 d'abril de 2013

La jornada d'avui s'ha caracteritat pel temps estable, amb boires a primera hora que s'han desfet ràpidament i un dia amb alguns intervals de núvols. De cara a la tarda han crescut nuvolades cap al nord que han tornat a deixar alguns ruixats, en general poc importants, irregulars i de curta durada. Demà tindrem un temps ben estable, amb algunes boires matinals, pocs núvols i temperatures suaus, i amb el vent de mestral que a poc a poc anirà afluixant. Entre dijous i divendres ens arriba una nova pertorbació, amb més ruixats i temperatures que baixaran, sobretot de cara al cap de setmana un cop s'allunyi la pertorbació amb l'entrada del vent del nord.

Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 12 i 17ºC pel que fa a les màximes, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i 5ºC, amb vent que ha bufat de mestral moderat, i bona visibilitat tret de primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 1,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 3,3 mm
Fenomens observats: boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada