dijous, 4 d’abril del 2013

Dades 4 d'abril de 2013

El temps avui ha estat insegur, amb molts núvols i alguna clariana, però amb precipitacions molt febles en conjunt, tot i que en alguns indrets han estat moderades de forma puntual. Aquesta nit i demà seguirà el temps insegur, amb risc de ruixats irregulars i localment moderats a qualsevol punt, mentre que dissabte la pertorbació es va allunyant i entrarà vent del nord, que per una banda farà baixar les temperatures i per altra banda, provocarà una obertura de clarianes, en especial a la meitat sud del país. Diumenge el temps serà més estable, amb alguns núvols sobretot al nord i amb vent moderat de mestral, temperatures una mica baixes. Sembla que de cara a la setmana vinent el temps serà bastant estable en conjunt, amb domini d'un anticicló i temperatures que a poc a poc aniran pujant, fins a ser bastant suaus a finals de setmana.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat i s'han situat entre els 11 i 17ºC, mentre que les mínimes han pujat i s'han mogut entre els 5 i 7ºC, amb vent fluix variable amb tendència a girar a ponent a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,7 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,4 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,7 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,3 mm
Fenomens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada